Director Web Director Web SEO friendly, transfera page rank, inscriere gratuita
Aveti 2 modalitati gratuite de inscriere in director web: STANDARD si LINK RECIPROC
Incepand cu data de 27 mai 2008 ne puteti gasi listati si in Director Web DMOZ
2 Site(uri) asociat(e) acestui tag :

ydetector                104
Vot(uri)
  Ydetector - Verifica cine sta pe invizibil
  Ydetector - Verifica cine sta pe invizibil Ydetector (Yahoo invisible detector) este un site ce are la baza un cod ce verifica prin intermediul serverelor Yahoo Messenger orice yahoo status al id-urilor de messenger, ydetector returneaza astfel informatii in timp real despre adevaratul status al unei persoane al carui ID este verificat prin intermediul ydetector.com. Acest site te poate ajuta sa aflii cine sta pe invizibil, cine este online sau cine este offline pe messenger.
Ydetector mai dispune pe langa functia de invisible detector (detector invizibil al id-urilor de messenger) si de o functie de download avatar al id-ului verificat, functie disponibila indiferent daca id-ul verifcat este invizibil pe messenger, online sau offline.
Ydetector este compatibil cu toate versiunile de Yahoo Messenger, Meebo, Pidgin si eBuddy.
Ydetector - "Detect invisible Yahoo Messenger users" poate fi accesat prin oricare dintre adresele de mai jos:
ydetector.com | yahooscan.com | ydetect.com
Premium
ydetector.com | vizite : 88 | Home > Internet

0
Vot(uri)
  Invizibil, invisible yahoo detector
  Invizibil, invisible yahoo detector YAHOO DETECTOR Invizibili.Com - yahoo detector, aplicatie online disponibila in mod gratuit ce permite sa verificarea statusului de pe Yahoo Messenger! La o simpla verificare aceasta aplicatie online va poate returna rapid unul dintre urmatoarele mesaje: invizibil, online sau offline pe Yahoo Messenger! Mai pe scurt, poti afla cu un simplu click daca utilizatorii din lista ta de Yahoo Messenger sunt online, offline sau invisible. Cel mai simplu si usor program online de detectat invisible si offline, yahoo detector. Verifica cine sta invizibil pe messenger.
www.invizibili.com | vizite : 6 | Home > Internet