Director Web Director Web SEO friendly, transfera page rank, inscriere gratuita
Aveti 2 modalitati gratuite de inscriere in director web: STANDARD si LINK RECIPROC
Incepand cu data de 27 mai 2008 ne puteti gasi listati si in Director Web DMOZ

Home > Educatie si Invatamant > PreuniversitarGumball 3000 2011

In director web dYr.ro sunt inscrise 2491 site-uri organizate in 211 Categorii

57
Vot(uri)
  Kofoeds School Romania
  Kofoeds School Romania Asociatia Kofoed`s School Romania este o organizatie nonprofit, independenta, umanitara ce a fost constituita in anul 2008 si, incepand cu acelasi an, aceasta desfasoara proiecte sociale axate pe educatia persoanelor aflate in nevoie.

Misiunea Asociatiei Kofoed`s School Romania consta in consolidarea educatiei profesionale, civice, culturale si spirituale in scopul prevenirii deficitului de competente si imbunatatirii calitatii muncii si reintegrarii socio-profesionale a persoanelor cu risc sau marginalizate social.

Crezul Asociatiei Kofoed`s School Romania este acela ca  fiecare persoana aflata in nevoie are capacitatea de a se baza pe sine insusi, crez concretizat in principiul social al autodeterminarii. Prin acest principiu se considera ca procesul educational reprezinta intaiul pas important in depasirea inactivitatii si inutilitatii sociale prin dezvoltarea abilitatilor si stimei de sine.

Asociatia Kofoed`s School Romania desfasoara un parteneriat strategic cu Kofoed Skole Danemarca, organizatie de mare prestigiu european care militeaza pentru sansa persoanelor marginalizate socio-profesional de a avea acces la invatamantul profesional. Aceasta organizatie isi desfasoara activitatea in tari precum Polonia, Estonia, Cehia, Lituania, Ucraina, Armenia si Romania.
Premium
www.kofoeds.ro | vizite : 8

13
Vot(uri)
  Meditatii Matematica
  Meditatii Matematica Meditatii Matematica. Meditatii la matematica (Bucuresti) - pentru elevii din clasele V-XII. Teze cu subiect unic, Bacalaureat, Admitere la facultate.

In functie de personalitatea, problemele si necesitatile fiecarui elev, se lucreaza in mod adecvat, pornind de la pregatirea lectiilor curente pana la pregatirea examenelor de BACALAUREAT, ADMITERE LA FACULTATE sau PARTICIPAREA LA OLIMPIADE. Totul se face printr-o corecta colaborare intre profesor, parinte si elev, prin respect reciproc si seriozitate.
Premium
www.meditatiimatematica.ro | vizite : 4

3
Vot(uri)
  Biology4all - biologie pentru toti
  Biology4all - biologie pentru toti Biologie pentru toti: referate biologie, imagini si videoclipuri biologie,  subiecte olimpiada biologie, ultimile noutati din biologie precum si multe alte materiale informative.
www.biology4all.go.ro | vizite : 5

1
Vot(uri)
  After School Tweety
  After School Tweety Tweety After School va ofera servicii de supraveghere competenta a copiilor, asistenta in efectuarea temelor, cursuri de limbi straine, chitara, activitati educative.
www.tweety.com.ro | vizite : 1

1
Vot(uri)
  Crese si gradinite
  Crese si gradinite Crese si gradinite din Romania structurate pe judete. Site dedicat in totalitate parintilor, contine date de contact pentru orice cresa sau gradinita cautati pentru copilul dumneavoastra.
www.gradinite.crestereacopilului.ro | vizite : 1