Director Web Director Web SEO friendly, transfera page rank, inscriere gratuita
Aveti 2 modalitati gratuite de inscriere in director web: STANDARD si LINK RECIPROC
Incepand cu data de 27 mai 2008 ne puteti gasi listati si in Director Web DMOZ

Link sponsorizat pe dYr.ro

 

Vrei link sponsorizat?

   Daca raspunsul tau la aceasta intrebare este afirmativ, nu ramane decat sa alegi din formularul de mai jos perioada de afisare a linkului text ce va fi afisat pe toate paginile site-ului dYr.ro in sectiunea Parteneri.
   Dupa efectuarea platii te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa w e b ( a ) d y r . r o   ( a ) = @ sau folosind formularul de contact, in care sa precizezi adresa URL impreuna cu textul ancora al site-ului ce doresti sa il promovezi.
Exemplu:
URL: http://www.dyr.ro
Text: Director Web dYr.ro

  • Pentru a nu reduce din avantajele pe care le ofera un link sponsorizat, in cadrul directorului web dYr.ro nu vor fi afisate mai mult de 7 link-uri sponsorizate.
  • Link-urile vor fi afisate pe site in maxim 24 de ore de la trimiterea datelor site-ului ce urmeaza a fi promovat.
  • Nu sunt acceptate in sectiunea parteneri site-urile cu continut de tipul: continut referitor la droguri, alcool si tutun, jocuri de noroc, materiale pentru adulti, bani pe net, continut referitor la pirateria informatica, orice alt tip de continut ilegal.

   Momentan acceptam ca modalitate de plata doar serviciul PayPal, in cazul in care doresti efectuarea platii cu numerar sau prin virament bancar te rugam sa ne contactezi inainte.

De ce as vrea un link sponsorizat?

   Cu ajutorul unui link sponsorizat poti sa-ti faci cunoscut mai usor site-ul web sau afacerea si in acelasi timp poti beneficia de pozitii superioare in paginile motoarelor de cautare.
O pozitie superioara in cautarile realizate folosind motoarele de cautare (Google, Yahoo!, Bing) iti poate aduce pe site-ul tau doar vizitatori ce sunt cu adevarat interesati de profilul site-ului sau afacerii tale.

   Pe dYr.ro suntem deschisi la orice alta forma de publicitate, bannere, widget-uri, afilieri, trebuie doar sa prezicezi in e-mail acest lucru.

Te-am convins?

   Chiar daca erai deja hotarat sau te-ai decis mai tarziu, noi iti vom oferim in continuare libertatea de a alege durata de promovare a site-ului tau.
   Poti alege intre o perioada pentru testare de o luna sau 12 luni pentru a putea beneficia cu adevarat de avantajele unui link sponsorizat.

Durata de afisare: