Director Web Director Web SEO friendly, transfera page rank, inscriere gratuita
Aveti 2 modalitati gratuite de inscriere in director web: STANDARD si LINK RECIPROC
Incepand cu data de 27 mai 2008 ne puteti gasi listati si in Director Web DMOZ
3 Site(uri) asociat(e) acestui tag :

gsptv                120
Vot(uri)
  GSPTV
  GSPTV GSPTV ONLINE - Site-ul oficial al noului post TV de sport GSPTV online. Contine reportaje, meciuri de fotbal in direct din Liga 1 de Fotbal, stiri din sport in format video. GSPTV online detine mai multe canale cu filmulete pentru dinamovisti, stelisti, rapidisti.

102 meciuri va transmite GSP TV online in turul acestei editii a Ligii I. Calculul este simplu: cel putin 6 meciuri din fiecare etapa inmultit cu 17 etape, egal 102 meciuri. Partidele vor fi transmise pe cele 4 frecvente ale postului, GSP TV online, GSP TV 2, 3 si 4 in fiecare week-end, incepand cu ora 18:00.

11 talk-show-uri
Pe linga meciurile Ligii I GSP TV online are in grila de programe si o serie de talk-show-uri moderate de unii dintre cei mai cunoscuti oameni de media si din TV dar si jurnalisti GSPTV online. Acestea sunt 11 la numar. Lor li se adauga emisiunile de stiri programate din ora in ora (principalul jurnal incepe la ora 18:00 si dureaza 50 de minute), breaking-news insa si formate internationale pe GSPTV ONLINE.

Deocamdata singura societate de cablu care va avea in grila de programe GSP TV online este RCS-RDS. Postul va putea fi receptionat si de abonatii platformei digitale Digi TV. " GSPTV online este in negocieri si cu alti operatori de cablu si platforme digitale. Fiecare poate achizitiona cite meciuri doreste. Cred ca achizitiile se vor face si in functie de zona in care se afla respectivul operator de cablu. De exemplu, un operator din Bistrita va dori, probabil, sa difuzeze meciul Bistritei s.a.m.d. in orasele mari cred ca se va opta pentru achizitionarea tuturor celor patru meciuri", precizeaza Toader.

Emil Gradinescu considera ca GSPTV este "un proiect profesional de nerefuzat si o mare provocare". Fosta vedeta a TVR 1 are numai cuvinte de lauda despre viitorul post de sport. "GSP TV online o sa devina numarul unu in materie de sport si sper sa ramana numarul 1 de acum incolo. Sint convins ca in maximum o saptamina GSPTV va fi pe tasta 1 la toate televizoarele, pentru ca GSPTV online este un post care va face diferenta". Gradinescu va realiza talk-show-ul All Goal, in care vor fi prezentate golurile etapei, dar si cele mai importante ratari. GSPTV ONLINE
www.gsptv.ro | vizite : 86 | Home > Stiri, Mass media > Televiziune

105
Vot(uri)
  TV online, GspTV
  TV online, GspTV Contine Posturi TV Online posturi online, liga 1 online la gsptv cu meciuri de fotbal transmise in direct. GSPTV live, postul de sport care transmite direct meciurile de fotbal ale fiecarei etape din Liga I. Premium
www.gsptv.org | vizite : 100 | Home > Stiri, Mass media > Televiziune

13
Vot(uri)
  GSP
  GSP GSP - Gazeta Sporturilor, ziarul online cu cel mai mare numar de vizitatori din RO, stiri din sport, clasamente fotbal, stiri despre echipa nationala de fotbal, gsp noutati auto. Concursuri online pe teme din sport. Toate acestea le puteti gasi pe siteul oficial al Gazetei Sporturilor gsp.ro. Gazeta sporturilor dispune si de un post tv cu transmisiuni live ale meciurilor de fotbal din liga 1, GSPTV online.
www.gsp.ro | vizite : 22 | Home > Stiri, Mass media > Ziare