Director Web Director Web SEO friendly, transfera page rank, inscriere gratuita
Aveti 2 modalitati gratuite de inscriere in director web: STANDARD si LINK RECIPROC
Incepand cu data de 27 mai 2008 ne puteti gasi listati si in Director Web DMOZ

Home > Educatie si Invatamant > Cursuri la distantaGumball 3000 2011

In director web dYr.ro sunt inscrise 2491 site-uri organizate in 211 Categorii

105
Vot(uri)
  Cursuri Gratuite, Cursuri online
  Cursuri Gratuite, Cursuri online Cursuri online gratuite - marketing, plan de afaceri, comunicare, php, engleza, vanzari, fitness, horoscop, citate plus bonus o revista lunara online (flash news). Va ajutam sa va claditi un viitor mai bun! Succesul depinde de voi!

Aveti ocazia sa va dezvoltati profesional! Puncte forte:  iti poti alege singur timpul si ritmul de invatare, echipa de profesionisti, usor accesibil, forma de pregatire moderna, GRATIS !
Premium
www.cursurigratuite.ro | vizite : 36

10
Vot(uri)
  Centru de limbi straine
  Centru de limbi straine Global Team va ofera cursuri de limba engleza, cursuri online, traduceri engleza, traduceri, interpretariat. Cursuri specializate pe toate domeniile, traduceri rapide, traduceriprofesioniste din si in limba engleza,franceza, germana, italiana, rusa, spaniola, japoneza, . Premium
www.globalteam.ro | vizite : 1

1
Vot(uri)
  Cursuri Engleza, Cursuri Germana, Limba Romana pentru straini
  Cursuri Engleza, Cursuri Germana, Limba Romana pentru straini Cursuri limbi straine organizate de Crystal Mind Academy.
Cursuri engleza, cursuri germana, cursuri spaniola, cursuri franceza, cursuri romana pentru straini, cursuri individuale, cursuri pentru companii, inscrieri si teste online.
www.limbistraine.net | vizite : 11

1
Vot(uri)
  Cursuri IT si cursuri limbi straine
  Cursuri IT si cursuri limbi straine Cursuri IT si cursuri limbi straine. Crystal Mind Academy este o academie locala Cisco ce organizeaza cursuri Cisco CCNA & CCNP, administrare servere Linux, advanced Linux & INFOSEC, cursuri Java si cursuri programator web (PHP+Mysql). Toate cursurile IT sunt predate de profesori certificati Cisco. Cursuri engleza si cursuri germana.
www.crystalmind.ro | vizite : 3

0
Vot(uri)
  Cursuri de perfectionare
  Cursuri de perfectionare Cursuri de perfectionare - Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Cursuri contabilitate.
www.cursonline.eu | vizite : 3

0
Vot(uri)
  Cursuri Murialdo
  Cursuri Murialdo Centrul de Formare Profesionala al Fundatiei Leonardo Murialdo ofera cursuri de calificare pentru meseriile: Operator introducere, validare si prelucrare date; Bucatar si Ospatar. Cursuri de perfecţionare: Contabil, Comunicare in Limba Engleza si Comunicare in Limba Italiana". Toate cursurile sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
www.cursurimurialdo.ro | vizite : 2

0
Vot(uri)
  Cursuri manager resurse umane
  Cursuri manager resurse umane Cursuri manager resurse umane. Unitate de invatamant particulara ce presteaza servicii de formare profesionale in diverse domenii de activitate. Cursuri de calificare si perfectionare pentru inspectori resurse umane, inspectori protectia muncii, asistenti manageri, manageri resurse umane oferite de Total School.
www.totalschool.ro | vizite : 1

0
Vot(uri)
  Cursuri de limbi straine
  Cursuri de limbi straine Cursuri de limbi straine pentru viata si afaceri. Lingua Franca Centre este un centru de training lingvistic de nisa care ofera expertiza in cursuri comunicative de limbi straine. Cursuri de limbi straine pentru companii, cursuri limbi straine pentru afaceri, cursuri limba romana pentru straini, consultanta si traduceri.
www.lingua-franca.ro | vizite : 1

0
Vot(uri)
  Fundatia Actiunea Civica
  Fundatia Actiunea Civica Fundaţia ACŢIUNEA CIVICĂ, elaborator al standardului ocupaţional de Manager de proiect, autorizată de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, vă propune: Cursul "Managementul proiectelor".
www.actiuneacivica.ro | vizite : 1